Date
E Premte 10 Maj 2019 - 17:00 to E Dielë 12 Maj 2019 - 22:00

Pse janë video lojëra art?
Vizitoni PlayUK VR dhe shfaqen me video games, vëzhgoni dhe luani lojrat dhe pastaj vendosni mbi përgjigjen.

PlayUK gjithashtu do të sjellë kënaqësi për audienca të ndryshme. Ditët e fundit të eventit do të jenë të dedikuara për një vitrinë interaktive e cila do të përbëhet nga videot e fundit kreative artistike nga Mbretëria e Bashkuar. Audiencat e të gjitha moshave do të kenë mundësinë të mësojnë rreth tyre, do mund t'i provojnë e të luajnë lojrat falas! Lojërat do të vendosen në formatin e ekspozimit kështu që edhe njerëzit që nuk janë pjesë e lojës do të jenë në gjendje të jenë pjesëmarrës.

Ndër të tjera, ekspozita do të përfshijë lojëra si *double-ended physics dog adventure PHOGS*!, ose loja *the third-person stealth hacking game Off Grid*, dhe loja aventurore atmosferike e vendosur brenda një libri japonez pop-up TENGAMI.

#playuk

Shpërndani në rrjetet sociale