Për ju prindërit, ne kemi disa ide se si t'i mbani fëmijët tuaj të zënë. Si ekspertë botëror të mësimdhënies së anglishtes, ju keni një seri materialesh për t'ju ndihmuar të mësoni së bashku.

Ndihmoni fëmijët tuaj që të kodojnë 

Si pjesë e programit tonë #Qendroninështëpi me Këshillin Britanik, ne po organizojmë një webinar që do t'ju ndihmojë të kuptoni pse kodimi është i domosdoshëm për të ardhmen e fëmijëve tuaj. Ky webinar do të tregojë gjithashtu se si fëmijët tuaj mund të fillojnë me lehtësi kodimin duke përdorur platformën Make Code, falas.

LOJËRAT, KËNGËT DHE TREGIMET

Vetëm se je brenda nuk do të thotë që nuk mund të argëtoheni së bashku. Këndoni këngë, luani lojëra ose shikoni tregime dhe përralla në faqen tonë të internetit LearnEnglish Kids. Të gjitha këto jo vetëm që do t'i mbajnë fëmijët tuaj të argëtuar me orë të tëra, por gjithashtu do t'i ndihmojnë ata të pasurojnë fjalorin e tyre dhe të praktikojnë anglishten.

HOW - TO VIDEOS

Ndihmoni fëmijët tuaj të zhbllokojnë anën e tyre krijuese me videot tona how-to. Nga bërja e trukeve magjike deri tek të mësuarit për të treguar kohën, fëmijët tuaj do të shijojnë çdo minutë. Sa më shumë gjëra të reja të mësojnë, aq më shumë do tu rritet vetbesimi.

MËSONI ANGLISHT ME TIMIN

Nxënësit e rinj e duan kohën e mësimit me Timin dhe përdorimin e YouTube. Me serinë tonë falas në YouTube për Timin dhe miqtë e tij, fëmijët tuaj do të zbulojnë fjalë të reja, ndërsa zhvillojnë kreativitetin dhe imagjinatën e tyre.

QËNDRONI TË LIDHUR

Nëse doni të qëndroni në kontakt, merrni lajmet të fundit nga shtypit dhe lidheni me të tjerët, atëherë bashkangjituni faqes tonë në Facebook dhe na ndiqni në Twitter.

Ne dëshirojmë të ndërtojmë një komunitet më të fortë dhe më të madh për ata që duan të mësojnë dhe të shijojnë kulturë. Ne jemi në këtë së bashku!

Shpërndani në rrjetet sociale