‘Normalja’ e re për shumë prej nesh do të thotë punë më shumë në shtëpitë tona. Kjo nuk do të thotë që ju jeni vetëm - British Council është me ju!

Ne duam t'ju ndihmojmë në çfarëdo mënyre që mundemi. Kjo është arsyeja pse ne kemi bashkuar burimet tona më të mira për të vazhduar të mësonin ju dhe fëmijët tuaj dhe të argëtoheni.

Kemi diçka për të gjithë:

  • artdashësit mund të shëtisin në një nga muzetë tona interaktive pa e lëshuar shtëpinë tuaj
  • çdokush që kërkon të punojë ose studion jashtë vendit (kur është e mundur) mund të përgatisë dhe praktikojë testin e tyre të IELTS
  • prindërit mund t'i ndihmojnë fëmijët e tyre të mësojnë përmes këngëve dhe lojërave argëtuese
  • mësuesit mund të përdorin materialet tona falas për zhvillim profesional dhe të lidhen me profesionistë të një mendjeje në një nga webinaret tona.

Ju lutemi zgjidhni pjesët që ju interesojnë më shumë dhe filloni të eksploroni ...

Shpërndani në rrjetet sociale