Përgatitu për testin IELTS me një shumëllojshmëri burimesh falas nga British Council. Më poshtë do të gjesh video dhe mësime  online, si dhe libra përgatitore, kurse, seminare dhe trajnime. Zgjidh materialet përgatitore që të përshtaten dhe fillo përgatitjen për testin IELTS që sot.

Shpërndani në rrjetet sociale