Premier Skills English është partneriteti ynë ndërkombëtar me Premier Ligën, i cili synon të ndihmojë nxënësit e anglishtes në mbarë botën.

Webfaqja jonë e Premier Skills English ofron një shumëllojshmëri të materialeve atraktive falas për mësimdhënësit, në bazë të përmbajtjes  se ligës më senzacionale të futbollit. 

Webaqja gjithashtu ofron një numër materialesh mësimore dhe planeve mësimore të cilat do t'i ndihmojnë studentët tuaj të praktikojnë gjuhën angleze duke folur për hobin e juaj te preferuar.

Shpërndani në rrjetet sociale