#SelectorRadio transmeton muzikën më të mirë në Mbretërinë e Bashkuar dhe talentin në zhvillim në mbi 30 vende të botës, duke lidhur komunitetin global të adhuruesve të muzikës nga Spanja në Kinë çdo javë.

Shfaqja javore, dy-orëshe me nikoqiren Jamz Supernova lëshon muzikë nga çdo bend, çdo artist dhe çdo zhanër për sa kohë që është e re dhe emocionuese. Jazz, grime, indie ose electronica - ose diku në mes - Selektori mbledh së bashku një listë me të vërtetë eklektike me biseda nga artistët në qendër të skenave.

Si një nga DJ-të kryesorë të gjeneratës së ardhshme në Mbretërinë e Bashkuar, JAMZ SUPERNOVA ka pasion për zanatin e saj. Frymëzuar nga pëlqimet e Nina Las Vegas, Toddla T, Diplo dhe Annie Mac, si një DJ Jamzweaves live midis UK Bass, Funky, Grime, Hip Hop, Jersey Club, dhe GlobalSounds. Pa asnjë paragjykim të emrit të madh dhe asnjë detyrim për të kënaqur kompanitë ose prizat e radios, Selektori vendos se cilët artistë të luajnë dhe intervistojnë bazuar në një mision të thjeshtë për të përfaqësuar gamën e muzikës së re në Mbretërinë e Bashkuar dhe jo sa i popullizuar apo komercial është artisti.

Ndiqni Selector në internet ose hashtag #selectorradio për t'u bashkuar një bisede në lidhje me atë që po ndodh në muzikë nëpër botë. Kyçu për të dëgjuar, jo vetëm më të mirat nga Mbretëria e Bashkuar, por tinguj të kuruar nga e gjithë bota.

Ndëgjoni shfaqjen e parë të Radio Selektor të Jamz Supernova këtu.

Shpërndani në rrjetet sociale