Regjistrohuni me partnerët tanë

1. Zgjidhni një vendndodhje testimi

Filloni duke zgjedhur një vendndodhje testimi në Tiranë, Durrës, Korçë ose Elbasan.

 

Vendndodhje testimi në Tiranë

Qendra Internship

Rruga Bulevardi Zogu i Pare, Kati i 2 siper Flori Farma. Hyrja te Lotus Fitnes. | Tiranë [Gjejeni në Google Maps]
+355 699378922 | internship2tirane@gmail.com 

Universiteti Bujqësor i Tiranës

Rruga Paisi Vodica 1025, Tiranë [Gjejeni në Google Maps]   
+355696760046 | esadiku@ubt.edu.al
https://ubt.edu.al

Universiteti Epoka

Rruga Tiranë-Rinas, Km 12, Tiranë [Gjejeni në Google Maps]     
+355 4 22 32 086 | admissions@epoka.edu.al 
www.epoka.edu.al

Universiteti Luarasi

Rruga e Elbasanit 8, Tiranë [Gjejeni nëGoogle Maps]
+355 682034060 | linda.gjoni@luarasi-univ.edu.al 
www.luarasi-univ.edu.al

Universiteti i New York-ut Tiranë

Kodra e Diellit, Tiranë [Find on Google Maps]
+ 355 4 4512345 | admissions@unyt.edu.al 
www.unyt.edu.al

Universiteti Europian i Tiranes (UET)

 Kompleksi Xhura, Rruga Xhanfize Keko, Tirana [Find on Google Maps] 
+ 355 67 67 82 958 | englishtest@uet.edu.al  
www.uet.edu.al

Universiteti Barleti

Barleti Training and Testing Center (BTTC) Rruga Frang Bardhi, Selitë, Tiranë [Gjejeni në Google Maps]
+355 69 70 63 488 / koord.trajnime@umb.edu.al

 

Vendndodhje testimi në Durrës

Qendra Internship

Bulevardi Dyrrah, Durrës
+355 69 91 33 882 | internshipdr@yahoo.com

Vendndodhje testimi në Elbasan

Babel Education

Bulevardi “Aqif Pasha”, Lagjja “Dyli Haxhire”, Vila 3-katëshe pranë gjimnazit “Dhaskal Todri”
3001, Elbasan, Albania
Tel: +355 (0)677109866 | email: babelbookcenter@yahoo.com

Vendndodhje testimi në Korçë

Universiteti Fan S. Noli

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë 
Qendra e Ekselencës, Kati III, Zyra Nr. 332
+355 67 62 68 957 | registrationforenglish@yahoo.com

Mund të jepni provimin Aptis me dy aftësi dhe me katër aftësi (testin e kompletuar) tek qendrat e regjistrimit më poshtë:

 • Universiteti Bujqësor i Tiranës
 • Universiteti Luarasi
 • Qendrat Internship
 • Albanian Educational Center
 • Universiteti Fan S. Noli, Korçë
 • Universiteti Europian i Tiranes (UET)
 • Universiteti Barleti

Në dy qëndrat e mëposhtme për Aptis mund të testohen vetëm studentët që ndjekin mësim tek këto universitete, student nga jashtë nuk mund të regjistrohen në këto qendra për Aptis.

 • Universiteti Epoka 
 • Universiteti i New York-ut Tiranë. 

2. Zgjidhni një datë testi

*Ju lutemi kontrolloni me qendren perkatese per te konfirmuar daten e testit.

Mars:

 • E premte | 8 mars 2024
 • E diel | 10 mars 2024
 • E premte | 22 mars 2024
 • E shtunë | 23 mars 2024

Prill

 • E premte | 5 prill 2024
 • E shtunë | 6 prill 2024
 • E premte | 19 prill 2024
 • E diel | 21 prill 2024

Maj

 • E premte | 3 maj 2024
 • E shtunë | 4 maj 2024
 • E premte | 17 maj 2024
 • E shtunë | 18 maj 2024
 • E premte | 31 maj 2024

Qershor

 • E shtunë | 1 qershor 2024
 • E premte | 14 qershor 2024
 • E shtunë | 15 qershor 2024
 • E premte | 28 qershor 2024
 • E shtunë | 29 qershor 2024

3. Regjistrohu për Aptis

Para se të regjistroheni për Aptis, kontaktoni një nga qëndrat tona të rregjistrimit për të marrë NUMRIN E REFERENCES dhe për të kontrolluar disponueshmërinë për datën që ju preferoni. Më pas, përgatitni dokumentat e regjistrimit dhe dorëzojini në vendndodhjet e testit.  

Ka një numër të kufizuar vendesh për provimin Aptis. Për t'u siguruar që të zini një vend, ne ju sugjerojmë të regjistroheni sa më shpejt të jetë e mundur. Regjistrimi mbyllet tre ditë para datë së provimit. 

Dokumentat e regjistrimit për provimin Aptis:

 • formulari i regjistrimit
 • kopje e mjetit të identifikimit (Pasaportë ose kartë identiteti e vlefshme) – duhet të jetë i njëjti mjet identifikimi si dokumenti që merrni ditën e provimit
 • mandat pagesa e bankës 

Nëse dokumentat i dërgoni nëpërmjet email-it në vendndodhjet ku jepet provimi Aptis, ju lutem skanojini dokumentat e mësipërme. 

4. Pagesa

Çmimi i provimit Aptis me dy komponente (të dëgjuarit dhe të lexuarit) është 65 Euro, ndërsa çmimi i Aptis me katër komponente (të dëgjuarit, të lexuarit, të shkruarit dhe të folurit) është 70 Euro.

Intesa San Paolo Bank
Emri i llogarisë: BRITISH COUNCIL
Numri i llogarisë: EUR – 30545235301
Kodi IBAN: AL 59208111010000030545235301

Informacion shtesë

Transferimet

Ju mund të bëni një ndryshim të datës së provimit nëse na njoftoni të paktën tre ditë para datës së provimit për të cilën keni aplikuar. Kontaktoni qendrën tuaj të regjistrimit për këtë kërkesë. Një shumë prej €10 do të aplikohet për kosto administrimi.

Ju nuk do të mund ta ricaktoni testimin tuaj nëse nuk paraqiteni gjatë ditë së testimit, vetëm nëse ju paraqitni arsye bindëse të mungesës suaj.

Rezultati

Ju do ta keni rezultatin e provimit tuaj pas 5 ditë pune nga kryerja e testit. Mund ta tërhiqni çertifikatën në vendndodhjen e testit.

Shpërndani në rrjetet sociale