Hyni në testin IELTS me British Council dhe merrni ndihmën që ju nevojitet

Kur e rezervoni testin IELTS, ju doni të jeni të fokusuar në arritjen e rezultatit që ju duhet të merrni aty ku doni të shkoni.

Për këtë arsye, kur e rezervoni IELTS-in me British Council, ne sigurohemi që procesi juaj i rezervimit të jetë sa më i lehtë, ndërsa ju ofrojmë gjithashtu mbështetjen që ju nevojitet para datës së testimit.

Akses në materiale ekskluzive të përgatitjes dhe përfitime shtesë kur rezervoni testin IELTS me British Council

 • Akses të pakufizuar pa pagesë në rrugën drejt kursit IELTS Në minutën e fundit: Kjo përfshin nëntë video që japin këshilla dhe mësime, 100 aktivitete interaktive dhe dy teste praktike për secilën nga katër aftësitë - dhe është pa pagesë kur regjistroheni për IELTS me British Council.
 • Qasje falas në IELTS Ready: Premium: duke përfshirë 40 teste praktike në katër shprehitë: Të folurit, shkrimi, leximi dhe dëgjimi.
 • Teste pa pagesë për ushtrim: Akses në teste pa pagesë online tek takeielts.org/prepare ose porositni një kopje të Librit të Ushtrimeve të IELTS, që përmban teste provë për IELTS Academic dhe General Training.
 • Përgatituni në vazhdimësi: Ne kemi një sërë aplikacionesh inovative falas për t'ju ndihmuar të përmirësoni aftësitë tuaja në anglisht edhe kur jeni në lëvizje.
 • Mbështetje ekspertësh: Nga videot dhe librat në kurse interaktive online, ju keni akses në materialet më të mira të përgatitjes për t'ju ndihmuar të arrini rezultatin që dëshironi në testin tuaj.
 • Rezervim i lehtë: Mund të rezervoni online ose në një qendër testimi zyrtar të IELTS të British Council. 
 • Datat dhe lokacionet e përshtatshme: Kemi lokacionin e testimit në Tiranë deri në  2 data të testeve brenda muajit. Kjo do të thotë që ju keni një gamë të gjerë opsionesh se ku dhe kur doni të hyni në testi.
 • Pesë Formularë Shtesë të Raportit të Testit (TRF) pa pagesë: Merrni pesë kopje shtesë të Formularit të Raportit të Testimit të dërguar falas drejtpërsëdrejti te institucionet në të cilat po aplikoni (p.sh. universitetet, zyrat e emigracionit, etj.).
 • Vendet e zgjedhura me kujdes: Të gjitha 850 qendrat tona testuese të British Council të IELTS-it kanë pajisjet moderne që ju prisni dhe janë të vendosura në vende të mira.
 • Staf profesional dhe miqësor: Stafi i trajnuar dhe me përvojë për të siguruar që dita e testit të shkojë me lehtësi.
 • Mundësi të përshtatshme për pagesë: transferim banker ose online të ndani këshilla të cilat mund.

 

Më shumë

Shpërndani në rrjetet sociale