Rezervoni testin tuaj online dhe përdorni materialet tona falas të përgatitjes sot.

Kur rezervoni një test të IELTS me Këshillin Britanik, ju gjithashtu do të përfitoni në tarifën e testit:

 • Hyrje ekskluzive dhe falas në kursin tonë të njohur përgatitor në online 'Rruga drejt IELTS', i cili përfshin 100 aktivitete interaktive, 9 udhëzime video dhe dy teste praktike akademike të IELTS për secilën nga katër aftësitë
 • Pesë formularë shtesë të Raportit të Testit falas që u dërgojmë falas institucioneve ku po aplikoni (p.sh. zyrat e imigracionit, universitetet etj.)

Zgjidhni mënyrën e dhënies së testit tuaj IELTS dhe rezervoni online

Ju mund ta zhvilloni testin tuaj në një nga qendrat tona zyrtare të testimit, në letër ose në kompjuter. Gjithçka që iu duhet është një dokument identifikimi i vlefshëm dhe një kartë bankare nëse doni të paguani online.

Testet që ne ofrojmë

Tarifa

Datat në dispozicion

IELTS Academic
dhe IELTS General
Training - në
qendër (në letër
ose kompjuter)

EUR 175

Gjeni një datë testimi

IELTS Academic
for UKVI - në
qendër (në letër ose kompjuter)

EUR 195

Gjeni një datë testimi

IELTS General
Training for UKVI
- në qendër (në
letër ose kompjuter)

EUR 195

Gjeni një datë testimi

IELTS Life Skills
(A1 and B1) - në
qendër

EUR 165

Gjeni një datë testimi

Çfarë ju duhet të rezervoni

 1. Një dokument i vlefshëm identifikimi. Kur të regjistroheni, do të duhet të ngarkoni një skanim të ID-së tuaj. Duhet të jetë e vlefshme në kohën e rezervimit dhe ditën e testit. Nëse jeni nën 18 vjeç, prindërit tuaj gjithashtu do të duhet të plotësojnë Pëlqimin e Prindit për kandidatët nën 18 vjeç. IELTS nuk rekomandohet për askënd nën 16 vjeç.
 2.  Një kartelë bankare ose detajet e bankës suaj. Ju mund të paguani për testin tuaj nëpërmjet sistemit tonë për pagesë online (nëpërmjet MasterCard/Visa) ose nëpërmjet bankës. Gjeni më shumë për mënyrat e pagesës. Për të paguar nëpërmjet bankës, ju lutemi ndiqni udhëzimet në vijim:
 • Intesa San Paolo Bank
 • Emri i Llogarisë: BRITISH COUNCIL
 • Numri i Llogarisë: EUR – 30545235301
 • Kodi IBAN EUR: AL 59208111010000030545235301

*Ju lutemi vini re që nëse vendosni të paguani përmes një transferte bankare, atëherë duhet të dërgoni kopjen e fletëpagesës përmes postës elektronike në examsalbania@britishcouncil.org, ju lutemi që të dërgoni mandat pagesen në momentin që bëni pagesën në bankë, ose sa më shpejt që të mundeni. Ju duhet të dërgoni kopjen e mandat pagesës brënda 2 ditëve kalendarike nga momenti që keni bërë pagesën.

Pasi të keni rezervuar testin tuaj

Ju do të merrni një email që konfirmon:

 • orarin e fillimit të testit tuaj dhe adresa e vendit të testimit
 • datën e Testit tuaj të Të Folurit
 • hyrjen juaj në kurset falas të përgatitjes online: Rruga drejt IELTS dhe IELTS WordReady.

IELTS - Kushtet e përgjithshme

 Kuptoni se çfarë të bëni nëse duhet ta anuloni testin ose dëshironi ta merrni atë në një datë tjetër nga ajo që keni rezervuar.