Ku mund ta jepni IELTS në Shqipëri?

Ne ofrojmë një sërë datash të përshtatshme testimi në qendrën zyrtare të IELTS në Tiranë, Shqipëri. Ju mund të zgjidhni të kryeni testin tuaj IELTS në letër ose në kompjuter. Cilindo që preferoni, do të duhet të vini në një qendër testimi për të dhënë testin tuaj.

Qendrat e testit që ofrojnë IELTS në letër

Tiranë

Qendrat e provës që ofrojnë IELTS në kompjuter

Tiranë

Dëshironi të punoni, studioni ose jetoni në Mbretërinë e Bashkuar?

Nëse keni nevojë për një vizë për të punuar ose studiuar në Mbretërinë e Bashkuar, atëherë në disa raste mund t'ju duhet të kryeni IELTS for UK Visas and Immigration ose IELTS Life Skills.

Gjeni datat e provimit të IELTS

Testet që ne ofrojmë

Tarifa

Datat në dispozicion

IELTS Academic dhe IELTS General Training - në qendër (në letër ose kompjuter)

EUR 175

Gjeni një datë testimi

IELTS Academic for UKVI - në qendër (në letër ose kompjuter)

EUR 195

Gjeni një datë testimi

IELTS General Training for UKVI - në qendër (në letër ose kompjuter)

EUR 195

Gjeni një datë testimi

IELTS Life Skills (A1 and B1) - në qendër

EUR 165

Gjeni një datë testimi

Çfarë përfshin tarifa? Tarifa jonë e provimit IELTS përfshin materiale ekskluzive të përgatitjes, teste praktike falas dhe shumë më tepër.

Çfarë ju duhet të rezervoni

  1. Një dokument i vlefshëm identifikimi. Kur të regjistroheni, do të duhet të ngarkoni një skanim të ID-së tuaj. Duhet të jetë e vlefshme në kohën e rezervimit dhe ditën e testit. Nëse jeni nën 18 vjeç, prindërit tuaj gjithashtu do të duhet të plotësojnë Pëlqimin e Prindit për kandidatët nën 18 vjeç. IELTS nuk rekomandohet për askënd nën 16 vjeç.
  2. Një kartelë bankare ose detajet e bankës suaj. Ju mund të paguani për testin tuaj nëpërmjet sistemit tonë për pagesë online (nëpërmjet MasterCard/Visa) ose nëpërmjet bankës. Ju lutemi vini re që nëse vendosni të paguani përmes një transferte bankare, atëherë duhet të dërgoni kopjen e fletëpagesës përmes postës elektronike në Examsalbania@britishCouncil.org, ju lutemi që të dërgoni mandat pagesen në momentin që bëni pagesën në bankë, ose sa më shpejt që të mundeni. 

*Ju duhet të dërgoni kopjen e mandat pagesës brënda 3 ditëve kalendarike nga momenti që keni bërë pagesën.

Gjeni më shumë për mënyrat e pagesës. Për të paguar nëpërmjet bankës, ju lutemi ndiqni udhëzimet në vijim:

  • Intesa San Paolo Bank
  • Emri i Llogarisë: BRITISH COUNCIL
  • Numri i Llogarisë: EUR – 30545235301
  • Kodi IBAN EUR: AL 59208111010000030545235301

Orari / kohëzgjatja e testit

Seksionet e Të Dëgjuarit, Të Lexuarit dhe Të Shkruarit të testit do të kryhen në të njëjtën ditë pa ndërprerje. Gjatë pandemisë, ne po i zhvillojmë  testet në mëngjes dhe pasdite. Të gjitha seancat lejojnë distancimin shoqëror. Seancat e mëngjesit janë zakonisht midis orës 9.00 am dhe 12.00 pm. Seancat e pasdites janë zakonisht midis 1.00 pm dhe 4.00 pm.

Nëse regjistroheni për IELTS në letër, testi juaj i Të Folurit do të zhvillohet në një ditë tjetër nga pjesët e tjera të testit, në një hapësirë 7-ditore para ose pas ditës së testit kryesor. Ju do të merrni një email që konfirmon datën tuaj të Të Folurit 48 orë para.

Zgjidhni qendrën e testit të Të Folurit

Ju mund të zgjidhni qendrën e Të Folurit nëse zgjidhni IELTS në kompjuter apo në letër. Nëse duhet të ndryshojmë vendndodhjen tuaj për shkak të pandemisë, ne do t'ju njoftojmë me email ose telefon.

Select an IELTS test right for you

Zgjedhni lokacionin më poshtë

Tirana

Vendndodhja: Harry T. Fultz, Rruga Asim Vokshi, 1000

Data e Testit Test detail Afati i regjistrimit Regjistrohu
26/10/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
18/10/2021 Apliko tani
27/10/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
19/10/2021 Apliko tani
27/10/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
19/10/2021 Apliko tani
28/10/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
20/10/2021 Apliko tani
28/10/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
20/10/2021 Apliko tani
02/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
25/10/2021 Apliko tani
02/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
25/10/2021 Apliko tani
03/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
26/10/2021 Apliko tani
03/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
26/10/2021 Apliko tani
04/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
26/10/2021 Apliko tani
04/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
26/10/2021 Apliko tani
09/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
01/11/2021 Apliko tani
09/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
01/11/2021 Apliko tani
12/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
04/11/2021 Apliko tani
12/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
04/11/2021 Apliko tani
16/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
02/11/2021 Apliko tani
16/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
08/11/2021 Apliko tani
16/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
02/11/2021 Apliko tani
16/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
08/11/2021 Apliko tani
23/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
09/11/2021 Apliko tani
23/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
15/11/2021 Apliko tani
23/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
09/11/2021 Apliko tani
23/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
15/11/2021 Apliko tani
24/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
16/11/2021 Apliko tani
24/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
16/11/2021 Apliko tani
25/11/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
17/11/2021 Apliko tani
25/11/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
17/11/2021 Apliko tani
01/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
17/11/2021 Apliko tani
01/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
23/11/2021 Apliko tani
01/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
17/11/2021 Apliko tani
01/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
23/11/2021 Apliko tani
14/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
30/11/2021 Apliko tani
14/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
06/12/2021 Apliko tani
14/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
30/11/2021 Apliko tani
14/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
06/12/2021 Apliko tani
15/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
07/12/2021 Apliko tani
15/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
07/12/2021 Apliko tani
17/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
09/12/2021 Apliko tani
17/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
09/12/2021 Apliko tani
21/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
07/12/2021 Apliko tani
21/12/2021 IELTS Academic
Computer-delivered
13/12/2021 Apliko tani
21/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
07/12/2021 Apliko tani
21/12/2021 IELTS General Training
Computer-delivered
13/12/2021 Apliko tani

Vendndodhja: The Plaza, Rruga 28 Nëntori, No 18, 1001

Data e Testit Test detail Afati i regjistrimit Regjistrohu
11/11/2021 IELTS Academic
Paper-based
01/11/2021 Apliko tani
11/11/2021 IELTS General Training
Paper-based
01/11/2021 Apliko tani
20/11/2021 IELTS Academic
Paper-based
09/11/2021 Apliko tani
20/11/2021 IELTS General Training
Paper-based
09/11/2021 Apliko tani
04/12/2021 IELTS Academic
Paper-based
23/11/2021 Apliko tani
04/12/2021 IELTS General Training
Paper-based
23/11/2021 Apliko tani