Çfarë është IELTS në kompjuter?

Ne e kemi bërë më të lehtë dhe më të përshtatshme për ju që të zhvilloni testin IELTS. Ju mund të zhvilloni testin tuaj në kompjuter tani. Me IELTS në kompjuter, sesioni i Dëgjimit, Leximit dhe Shkrimit zhvillohen në një kompjuter. Sesioni i të Folurit zhvillohet me një examiner të trajnuar IELTS, dukeqënëse ne besojmë që është mënyra më efikase për të vlerësuar aftësitë tuaja të të folurit.

Për të mësuar më shumë për formatin e testimit dhe avantazheve të tij, ju lutem ndiqni faqen IELTS në kompjuter.

Video familjarizues për IELTS në kompjuter

Ne këmi përgatitur një seri video online dedikuar IELTS në kompjuter, e cila do t’ju ndihmojë juve të kuptoni sesi Të Dëgjuarit, Të Lexuarit dhe Të Shkruarit do t’ju shfaqen në kompjuter dhe do t’ju tregojnë juve funksionalitetet e ndyshme që janë të mundshme. Sigurohuni që të shikoni të gjitha seritë, kështu që ju mund të ndiheni konfident dhe gati në ditën e testimit tuaj.

Si të përgatiteni për IELTS në kompjuter?

Për t’ju ndihmuar për tu përgatitur në IELTS në kompjuter, ne kemi përgatitur një listë të materialeve tona përgatitore që ju mund ti përdorni falas. Materialet do t’ju ndihmojnë të përgatiteni për seksionet e ndryshme të testimit dhe në fund, ju do të jeni në gjendje të testoni njohuritë tuaja me një test familjarizimi online.

Teste praktike për Dëgjimin, Leximin dhe Shkrimin

Për të filluar, shkoni tek ueb faqa jonë Take IELTS dhe zhvilloni testet provë të cilat janë të fokusuar në sesionet tona të Dëgjimit, Leximit dhe Shkrimit. Ju do të gjeni teste praktike për të dy testet IELTS General Training dhe Academic.

Zhvilloni IELTS në një kompjuter stimulator

Kur të keni përfunduar me testet tona përgatitore, ju mund të vazhdoni të përgatiteni duke provuar IELTS e stimuluar në kompjuter, zhvilluar nga partnerët tanë në Clarity.

Thjeshtë ndiqni linkun ose për IELTS Academic ose IELTS General Training, zgjidhni sesionin që ju doni të praktikoni, klikoni të butonin Test practice dhe zgjidhni setin e parë të ushtrimeve.

Nëse ju keni vështirësi në aksesimin e materialeve, në ju kemi ofruar një guidë vizuale mëposhtë.

IELTS on computer preparation materials

Në këtë foto, ju mund të shikoni udhëzimet sesi të aksesoni testet përgatitore falas për secilën nga seksionet në platformën Clarity.

Ndërkohë që jeni në faqe, ju mund ti hidhni një sy videove të dëshmive dhe këshillave nga kandidatët e mëparshëm. Ne ju rekomandojmë gjithashtu të përdorni veçoritë e pikëve të IELTS stimulator, për të kuptuar më mirë sesa mirë ju duhet të performoni në secilën sesion për të arritur pikët që ju duhen. 

Nëse ju zhvilloni testin me ne, ju do të jeni në gjendje gjithashtu të shkyçni përmbajtje të tjera në këtë ueb faqe, totalisht falas!

Zhvilloni testin tone familjarizues

Kur ju të ndjeheni konfidentë që jeni gati për të zhvilluar testin, ju mund të zhvilloni testimin familjarizues të IELTS në kompjuter. Testi familjarizues përshtatet totalisht me formatin dhe llojin e testimit të testimit aktual që ju do të zhvilloni, kështuqë ne ju rekomadojmë shumë që ta zhvilloni atë kështuqë ju do të ndjeheni gati dhe të relaksuar në ditën e testimit.

Vini re që testimi mbulon sesionet e Dëgjimit, Leximit dhe Shkrimit dhe zgjat rreth dy ore e gjysëm, i njëjtë sa testimi real. Ju mund të zgjidhni të zhvilloni të dy testimet IELTS General Training dhe IELTS Academic.

Shpërndani në rrjetet sociale