Krijuar si një shtrirje e natyrshme e 'Dialogëve tanë për Arsimin e Lartë', seria "Deep Dive" synon të lidhë përfaqësuesit e arsimit të lartë nga e gjithë Europa dhe Azia me homologët e tyre në MB.

Seritë e reja kanë një audiencë më të përzgjedhur, kohë më të gjatë për të lejuar më shumë ndërveprime mes pjesëmarrësve dhe një fokus në tema më specifike.

Shpërndani në rrjetet sociale