Finalja e Madhe e Konkursit Sfida e Studentëve në Shqipëri - 2 Shkurt.

Bashkohuni me ne dhe zbuloni:

  • si mund të ndikojë planifikimi më i mirë urban dhe përmirësimi i transportit publik në rimëkëmbjen nga COVID-19
  • rëndësinë e politikave të reja kushtuar nevojave të grave në kontekstin e kapërcimit të krizës nga COVID-19
  • çfarë duhet të bëjmë në mënyrë që të ndihmojmë viktimat nga dhuna në familje dhe lehtësimin e pasojave të COVID-19
  • pse është e rëndësishme cilësia e maskave mbrojtëse për mbrojtjen e mjedisit nga kriza e shkaktuar nga COVID-19.

Katër skuadra me studentë të mjekësisë, arsimit dhe biologjisë molekulare do të paraqesin zgjidhjet e tyre dhe do të garojnë për çmimin e parë - një kupon prej 1,500 GBP për kurse në universitetet e Mbretërisë së Bashkuar, kurse fituesit e vendit të dytë do të marrin një kupon prej 1000 GBP.

Gjatë garës finale, secila skuadër do të ketë tre minuta kohë për të hedhur poshtë propozimin e politikës, e ndjekur nga Pyetjet dhe Përgjigjet për panelin e jurisë. Pas përfundimit të të gjithë prezantimit, juria do të ketë 15 minuta kohë për të vendosur për fituesin. Të gjitha eventet janë të hapura për publikun, jeni të mirëpritur të bashkoheni me ne, të ftoni miqtë, kolegët dhe familjen tuaj. Gjuha e përdorur në evente do të jetë gjuha angleze.

Për të ndjekur eventin, ju lutemi vizitoni British Council Albania.

Na ndiqni gjithashtu në Twitter @AlBritish.

Shpërndani në rrjetet sociale