Kjo video ju ndihmon të kuptoni natyrën e provimit te Degjimit per IELTS dhe ju pajise me strategjitë dhe këshilla për t'ja dalë me sukses.  Provimi i Dëgjimi është pjesë e njejte e IELTS ne modulin akademik dhe ne modulin e përgjithshëm.

Shpërndani në rrjetet sociale