Gramatika është shpesh një sfidë e madhe për studentët qe marrin IELTS. Kjo video do të rrisë të kuptuarit tuaj per nivelin e gramatikes dhe saktësise se nevojshme për testin e te shkruares ne IELTS.

Shpërndani në rrjetet sociale