Sot, pjesëmarrja e grave në sektorin e IT-së është rreth 20 dhe 30 përqind në të gjithë globin, dhe parashikohet që në 5-10 vitet e ardhshme kjo shpërndarje do të arrijë deri në 40 përqind! Hendeku gjinor në Europë në STEM është veçanërisht i gjerë në teknologjinë e informacionit dhe komunikimit. Lexoni histori të grave të suksesshme në fushën e IT, mësoni më shumë rreth hendekut gjinor dhe sesi programi ynë po kontribuon në zvogëlimin e kësaj hapësire.

Shpërndani në rrjetet sociale