Gara rajonale u mbajt më 4 prill 2019 gjatë Samitit Digjital në Beograd, Serbi. 13 ekipe konkurruan nga të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor.

Shkolla "Aleksa Santic"nga Ugljeviku, Bosnje dhe Hercegovinë, fitoi vendin e parë me projektin "Shtëpia e mençur"dhe u shpërblye me një udhëtim në Londër, MB. Kishte edhe shpërblime për vendin e dytë dhe të tretë, punën më të mirë në ekip, prezantimin më të mirë si dhe mirënjohje nga juria.